Darling Nikkie

We beginnen episode 164 met de rel rond Nikkie Plessen. Zij fotografeerde haar zoontje Alain terwijl hij op schoot zat bij haar vriend Ruben Bontekoe, in de cockpit van zijn privé-jet. Levensgevaarlijk. Nikkie had te foto op haar Insta Stories gezet maar haalde de foto er meteen weer af. Menno Swart was te zien bij Shownieuws en te horen bij Traffic Radio.

“Behave, this is an airplane!”, unruly passengers knokken aan boord van een KLM-toestel. Menno en Philip vinden dat het tijd wordt voor harde maatregelen. Alleen tie-wraps is niet genoeg.

Nep-piloot zorgt voor ophef bij Virgin Atlantic. De koning ging op vakantie maar niet met regeringsvliegtuig PH-GOV. Een mogelijk gezonken Russisch schip zorgt voor topdrukte bij de vliegende luistervinken van de NAVO. “Boeing lost its way”, zegt een grote speler in de luchtvaartwereld. Een een quiz met een klassiek toestel uit WO2.

Muziek: “Darling Nikki” van Prince en de tophit “Up & Down” van de Vengaboys. Luister alle platen uit de podcast via http://tmhcplaylist.nl Op luchtvaartplaat.nl staan 500+ vette vliegtuighits.

Tips of commentaar? mail ons
WhatsApp mag ook: 06-38898624