Over The Mic High Club

The Mic High Club Luchtvaart Podcast bestaat sinds december 2019. Uw presentatoren: Menno Swart, regeringsvliegtuigdeskundige en journalist. En Philip Dröge, journalist en schrijver van bestsellers als Moresnet en De Schaduw van Tambora. De mannen zijn al van jongs af aan vliegtuigfan.

Het complete luchtvaart-pakket: vanuit de studio in Amsterdam bespreken Philip en Menno elke week de laatste ontwikkelingen in de wondere wereld van luchtvaart, airlines, jachtvliegtuigen, helikopters, drones en regeringsvliegtuigen. Kortom, als het maar vliegt.

Vaste onderdelen: Luchtvaart-histeurie, Hé waar is de PH-GOV, over het regeringsvliegtuig, Stef Blok Airlines, over gestrande Nederlanders die door Buitenlandse Zaken gerepatrieerd worden tijdens de corona-crisis, Helikopternieuws, Unruly passengers, Straaljagernieuws, Het Geheime Hoekje over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, zoals geheime wapenvluchten naar Libië en UFO’s. De Luchtvaartplaat: elke episode laten Menno en Philip een nummer horen dat een link heeft met vliegtuigen. Op de Spotify playlist van De Luchtvaartplaat vind je meer dan 400 nummers.

De herkenningstune van TMHC: “8 Miles High” van The Byrds. De voice-over is Michiel Koudstaal, voor al uw inspreekwerk ga naar voxcast.nl.

Luister overal: Luister via je favoriete podcast app naar The Mic High Club of ga naar soundcloud.com/themichighclub

Bedelen om vijf sterren: namens Philip en Menno een vriendelijk verzoek: geef The Mic High Club 5 sterren op Apple Podcasts. En nog beter: schrijf een positieve review. Alvast bedankt.

Ook wij willen je mail sturen: Wil je als eerste weten wat er in de podcast zit? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Abonneer

Reacties en nieuwstips (of video van knokpartij aan boord van KLM-toestel) kun je sturen naar info@tmhc.nl of via Whatsapp: 06-41781650.

The Mic High Club is ook te vinden op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn.